DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21626151,17%
Ankara
20°

AÇIK

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

EMŞAV’dan 230’uncu kez Aziz Şehitlerimizi Anma Töreni…

EMŞAV’dan 230’uncu kez Aziz Şehitlerimizi Anma Töreni…

ABONE OL
26 Şubat 2023 13:38
EMŞAV’dan 230’uncu kez Aziz Şehitlerimizi Anma Töreni…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı EMŞAV Karadeniz Bölge Başkanlığı tarafından bugüne kadar hiç aksatılmadan her ayın son haftasında düzenlenen, pandemi tedbirleri döneminde dahi asenkron olarak icrasına devam edilen, Aziz Şehitlerimizi Anma Programına 19 yıldan buyana, devam ediliyor.

Emşav Karadeniz Bölge Başkanlığı ve Samsun İl Başkanlığı tarafından Aziz Şehitleri Anma Programının 230’uncusu Karadeniz Bölge Başkanlığı Samsun İl Başkanlığı tesislerinde yapıldı.

Anma programına başta Şehit ve Gazi Aileleri olmak üzere;  Emniyet Mensupları, Emşav Karadeniz Bölge Başkanı Sayın Bilal ERİM ve Emşav Samsun İl Başkanı Sayın Kenan KAPTAN, Polis Aileleri ve  davetli misafirler katıldı.

Anma törenine katılan Polisler, Şehit ve Gazi Ailelerimizle birlikte masalara oturdu. Şehit Gazi Polis Aileleri, gece gündüz demeden, her türlü şartlarda fedakârca görev yapan, her biri Şehit Gazi adayı olan Yiğitlerle Polislerle sohbet etti.

Polislerimiz; Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize göstermiş olduğu ilgi, alaka ve yakınlık görülmeye değerdi. Öyle ya karşılarında oturanlar da bu Emniyet Teşkilatın parçası olan Polis Aileleriydi. Onlarında babaları, anneleri, kardeşleri, eşleri, bir zamanlar Polisti ve Şehadet mertebesine nail olmuştu. Bazıları ise Vatan için kendisini siper etmiş Kahraman Gazi ağabeyleri, devreleri yada kardeşleriydi.

Anma törenine katılan imam hatipler tarafından Aziz Şehitlerin ruhuna Kuranı Kerim okundu, törene katılanlar hep birlikte dua etti.  Emşav tarafından güne özel hazırlanan ikramlar orada bulunanlara sunuldu.

Duygusal anların yaşandığı anma töreninde tüm dualar ve anma konuşmaları yanı sıra Ülkemizin 06.02.2023 tarihinde yaşadığı Deprem afetinde 212 Emniyet Mensubu dahil olmak üzere hayatını kaybeden binlerce vatandaşımızda anıldı, onlar içinde dualar edildi.

Karadeniz Bölge Başkanı Bilal Erim düzenlenen programa katılan Polis Meslek Yüksek Okulunu başarıyla bitirip Emniyet Teşkilatında göreve başlayan yeni mezun şehit yakını genç bayan Polisi tebrik ederek hayırlı olsun dilekleriyle birlikte başarılar diledi.

19 yıldır devam eden Aziz Şehitleri Anma Programının bugüne kadar aksatılmadan düzenlenmesinde büyük emekleri olan bu etkinliğin mimarı kim diye sorarsanız;

Emşav Karadeniz Bölge Başkanı Bilal ERİM ve   Emşav Samsun İl Başkanı Kenan KAPTAN başta olmak üzere, Emşav Karadeniz Bölge ve Samsun İl Başkanlığında görev alanlar, Vakıf Gönüllüleri …

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r