DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20706241,93%
Ankara
12°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya Makamında Emşav’ı ağırladı.

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya Makamında Emşav’ı ağırladı.

ABONE OL
5 Ağustos 2023 16:24
İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya Makamında Emşav’ı ağırladı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle İçişleri Bakanlığı görevine atanarak vazifesine başlayan Sayın Ali Yerlikaya makamına kabul ettiği Emşav Genel Başkanı Sayın Abdurrahman Yılmaz ile beraberinde yer alan Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Kavlak, Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Leyla Kanat ve Sayın Sevcan Demir ve Kültür İşleri Başkanı Sayın Alper Toyran ‘ı içtenlikle misafir etti.

Gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Abdurrahman Yılmaz yeni görevine atanması vesilesiyle hayırlı olsun dileklerini ileterek, vakıf çalışmaları hakkında Sayın Bakan’a kısaca bilgi verdi.

Şehit ve Gazi Ailelerimizin her zaman Yanındayız!

Sayın Yerlikaya; Vatanımız ve Milletimiz için kendi canlarından vaz geçen Aziz Şehitlerimizin Milletimize emanet ettiği Şehit Ailelerimiz ile kendilerini siper eden Gazilerimizin ve Ailelerinin her biri fedakârca görev yapan Emniyet Teşkilatı Mensuplarımızın ve vakfımızın her daim yanında olduklarını ifade etti.

Gerçekleşen ziyaret hitamında Genel Başkan Abdurrahman Yılmaz İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya’ya içten misafirperverlikleri için teşekkür etti.

İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya bilindiği üzere Mülki İdare Amiri yani Kaymakamlık ve Valilik görevlerini başarılı çalışmaları ile yerine getirmiş olan değerli bir devlet adamı, şimdi ise artık İçişleri Bakanımız kendilerine başarılarının devamını dileyerek hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.