DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20659361,73%
Ankara
12°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emşav Genel Başkanı Sayın Abdurrahman Yılmaz Tunceli’de …

Emşav Genel Başkanı Sayın Abdurrahman Yılmaz Tunceli’de …

ABONE OL
25 Ocak 2023 22:39
Emşav Genel Başkanı Sayın Abdurrahman Yılmaz Tunceli’de …
0

BEĞENDİM

ABONE OL

EMŞAV GENEL BAŞKANI ABDURRAHMAN YILMAZ TUNCELİ İLİNE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.

Emşav Tunceli İl Başkanlığının çalışmalarını yerinde görmek ve Şehit Ailelerinin taleplerini dinlemek amacıyla Tunceli İline giden Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz burada bir dizi ziyarette bulundu.

Tunceli ilinde ilk önce İl Valisi Sayın Mehmet Ali Özkan’ı makamında ziyaret eden Genel Başkan Yılmaz Sayın Mehmet Ali Özkan’a EMŞAV’ın çalışmaları hakkında bilgi vererek Şehit Ailelerimizin taleplerini iletti.

EMŞAV’ın çalışmalarından dolayı çok memnun olduğunu belirten Tunceli Valisi Sayın Mehmet Ali Özkan Şehit ve Gazi Ailelerimizin her zaman yanında olduğunu ve EMŞAV’a güzel çalışmalarında her zaman destek olacağını ifade etti.

Emşav Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz iki günlük ziyareti esnasında  Emşav Tunceli İl Başkanı Ali Haydar Tunçel ve Yardımcılarıyla birlikte; Tunceli Emniyet Müdürü Sayın Tolga Yılmaz’ı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Nazif Yıldırım’ı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın Ali Ekber Yurt’u, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Lokman Ekinci’yi Diyanet Sen Şube Müdürü Sayın Bülent Süner’i ayrı ayrı ziyaret ederek Emşav İl Başkanlığımıza ve Şehit Ailelerimize vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.