DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20565881,19%
Ankara
12°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

EMŞAV Diyarbakır İl Başkanlığı Açıldı.

EMŞAV Diyarbakır İl Başkanlığı Açıldı.

ABONE OL
24 Haziran 2023 19:16
EMŞAV Diyarbakır İl Başkanlığı Açıldı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı EMŞAV Diyarbakır İl Başkanlığı düzenlenen törenle, dualar eşliğinde açıldı.

Emşav Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından Diyarbakır İl Başkanı olarak temsiliyet görevine atanan Nihat Aslan Diyarbakır ilinde vakfı temsilen çalışmalarını yürütmek üzere Emşav Diyarbakır İl Başkanlığını çalışma ofislerini kurdu.  Diyarbakır ilinde temaslarını gerçekleştiren Aslan, aynı zamanda Şehit ve Gazi Aileleri ile iletişime geçti.

23 Haziran 2023 Cuma günü Cuma namazını müteakip Emşav Diyarbakır İl Başkanlığının açılış töreni için Genel Başkanlık olurunu alan İl Başkanı Nihat Aslan gerekli hazırlıklarını tamamladı.

Emşav Genel Başkanı Sayın Abdurrahman Yılmaz açılışa günler kala rahatsızlanarak tedavi görmesi sebebiyle yerine Emşav Genel Başkanlığını temsilen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kavlak katıldı. Ayrıca Emşav Genel Başkanlığı Vakıf Görevlisi Nejla Tokgöz Hamurcu’da Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kavlak’ın yanında yer aldı. Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kavlak; Genel Başkan Sayın Abdurrahman Yılmaz’ın açılış vesilesiyle göndermiş olduğu hayırlı olsun dileklerini iletti.

Düzenleler açılış törenine; Şehit ve Gazi Aileleri başta olmak üzere Diyarbakır İl Müftüsü Sayın Lütfi İmamoğlu, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Kamu Kurumları Temsilcileri, Emşav Güneydoğu Bölge Koordinatörü Veysi Ekinci, Emşav Batman İl Başkanı Murat Okay, Emşav Malatya İl Başkan Yardımcısı Ramazan Karaca, Emşav Tunceli İl Başkan Yardımcısı Selçuk Altan, Emşav Vakıf Görevlileri ve Vakıf Gönüllüleri, Ak Parti(AKP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), (Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Temsilcileri, Basın Mensupları ve Davetli Misafirler katıldı.

Aziz Şehitlerin onuruna bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Kuranı Kerim okundu, dualar edildi. İl Başkanlığı tarafından hazırlanan ikramlar katılımcılara sunuldu.

İl Başkanı Nihat Aslan başta olmak üzere yapılan konuşmaların ardından Emşav Diyarbakır İl Başkanlığı açıldı.

Açılış sonrasında Şehit ve Gazi Aileleri ile davetli misafirler aile sıcaklığında sohbet etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.