DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21650251,05%
Ankara
20°

AÇIK

17:01

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Emşav Tırları Hatay’da…

Emşav Tırları Hatay’da…

ABONE OL
26 Şubat 2023 12:28
Emşav Tırları Hatay’da…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emşav; Vakıf Kültürü ile tüm birimleriyle elinden gelen imkanlar ve hayırseverlerin katkılarıyla durmadan çalışmalarına devam ediyor.

Emşav Sakarya İl Başkanlığı meydana gelen depremler sonrasında hızla çalışmalarına başladı. Özveri ile çalışan Sakarya İl Başkanı Levet BAL ve ekibi hazırlanan gıda, yiyecek, giyim ile soba ve yakacak bulunan malzemeleri tırlara yerleştirerek Emşav Kocaeli İl Başkanı Levent Bal başkanlığında Sakarya ilinden Hatay iline gitti.

Malzemeler Teslim Edildi!

Hatay Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğü yerleşkesinde yardım malzemelerinin bir bölümü orada bulunan görevli Polislere teslim edildi.

İhtiyaç Sahiplerine Dağıtıldı!

Depremde zarar gören insanlarımızın yoğun bulunduğu toplandığı yerlere gidilerek depremzede vatandaşlarımıza yardım malzemelerinin bir bölümü dağıtıldı.

Emşav Hatay İl Başkanı Muhammet Fansa Depremde Ailesini kaybetti.

Emşav Hatay İl Başkanı Muhammed Fansa meydana gelen depremde eşini ve kızını kaybetti. Emşav ailesini derinden yaralayan depremler afeti sonrasında gelen bu haber Vakıf camiasını daha da üzdü. Emşav Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz meydana gelen üzücü bu olayla ilgili Muhammed Fansa ile görüşerek başsağlığı dileklerini iletti.

Hatay İl Başkanı Muhammed Fansa ile Sakarya İl Başkanı Levent Bal bir araya geldi.

Sakarya İl Başkanı Levent Bal Hatay İl Başkanı Muhammed Fansa’yı deprem bölgesinde ziyaret ederek kendisine başsağlığı diledikten sonra gerekli yardım malzemelerini teslim etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.