DOLAR 32,5669 0.08%
EURO 35,0127 0.47%
ALTIN 2.430,130,30
BITCOIN 2095457-3,80%
Ankara
23°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

EMŞAV TÜM BİRİMLERİYLE CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR…

EMŞAV TÜM BİRİMLERİYLE CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR…

ABONE OL
9 Şubat 2023 00:51
EMŞAV TÜM BİRİMLERİYLE CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son yüzyılın en büyük doğal afetleri arasında kabul edilen 06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkez üssü olan 7,6 şiddetinde deprem sonrasında 6,6, 6,5 şiddetinde olmak üzere 100’den fazla arkçı deprem olmaya devam ederken bu deprem fayından farlı bir fayda üzerinden daha 12 saat geçmeden 7,7 şiddetinde bir deprem üretmesi Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Adana başta olmak üzere çevre il ve ilçelerinde ciddi yıkımlara yol açtı binlerce insan hayatını kaybetti birçok insanımız yaralandı.

Devletimiz Milletimiz deprem anından sonra hemen top yekûn seferber oldu. Lakin yıkım çok büyüktü. İşte böyle bir durumda herkes sorumluluk alırken Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı- EMŞAV tüm birimleriyle seferber oldu.

EMŞAV GENEL MERKEZİ

Genel Başkan Abdurrahman YILMAZ başkanlığında kurulan EMŞAV Koordinasyon Merkezi tüm Emşav Birimleriyle, deprem bölgesinde bulunan Emniyet Müdürlükleriyle ve Emniyet Genel Müdürlüğü ile iletişime geçti. Hızlıca destek ve yardım planları yapıldı. Emşav Birimleri Deprem bölgesine gönderilmek üzere hayırseverlerinde katkılarıyla malzemeleri topladı bu çalışmalar halen hızla devam ediyor.

EMŞAV İLK YARDIM TIRI MALATYA İLİNE ULAŞTI.

Depremden hemen sonra hazırlanan il yardım tırı Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

ANKARA İL BAŞKANLIĞI

Başta Ankara İl Başkanı İsmail Erol ve il Başkan Yardımcıları olmak üzere; Ankara il Başkanlığı bir yandan deprem bölgesine gidecek yardımları temin ederken bir yandan da bölgeye gönderilmek üzere temin edilen iş makinelerini hemen sevk etti. Emşav Ankara Gençlik Kolları Ankara Ovacık semtinde Başkent okulları içerisinde kurulan Emşav Lojistik üssünde gelen tüm yardım malzemelerini gönderilmek üzere hazırladı.

EMŞAV İKİNCİ YARDIM TIRI HATAY İLİNE ULAŞTI.

Emşav Genel Merkezi, Ankara İl Başkanlığı koordinesinde hazırlanan ikinci yardım tırı Hatay iline ulaştırıldı.

EMŞAV ANKARA GENÇLİK KOLLARI LOJİSTİK VE DESTEK EKİBİ HATAY’DA…

Ankara Gençlik Kollarında Vakıf Gönüllüsü olan 15 kişilik bir ekip Hatay iline gitti. Hatay ’da Lojistik Destek çalışmalarına başlayan ekip gece gündüz demeden görev yapacak …

EMŞAV İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI

Mobil yemek aracı ile Adıyaman iline hareket etmek üzere yola çıkan İstanbul ekibi Adıyaman ilinde günde 10.000 kişiye 24 saat sıcak çorba ve hazır yiyecek dağıtacak…

EMŞAV KARADENİZ BÖLGE BAŞKANLIĞI ve SAMSUN İL BAŞKANLIĞI

Hayırseverlerin teslim etmiş olduğu malzemeleri deprem bölgesine gönderilmek üzere Samsun Emniyet Müdürlüğüne teslimini yaptı.

EMŞAV MERSİN İL BAŞKANLIĞI

Deprem bölgesine gönderilmek üzere hazırlanan tüm malzemeler Mersin İl Başkanlığında toparlanıyor İl Başkanı Ercan ÜSTÜN “Genel Başkanlığımızca yapılan koordine ile nerede ihtiyaç varsa en kısa sürede deprem bölgesine sevk edeceğiz.” dedi.

EMŞAV DOĞU ANADOLU BÖLGE BAŞKANLIĞI – ERZURUM İL BAŞKANLIĞI

Toplanan tüm yardım malzemelerini Erzurum Valiliği koordinesinde Kahramanmaraş iline gönderdi.

Emşav’’ın diğer birimleri ise yardım araçlarını yola çıkarmaya başlayacak…

Emşav’ın başarılı ve fedakarca çalışmalarını paylaşmaya devam edeceğiz….

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.