DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21592281,21%
Ankara
20°

AÇIK

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

EMŞAV Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı Yapıldı.

EMŞAV Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı Yapıldı.

ABONE OL
8 Nisan 2023 14:18
EMŞAV Olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı Yapıldı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı-EMŞAV Mütevelli Heyeti Olağan Toplantısı Genel Başkanlıkta yapıldı.

08.04.2023 tarihli Mütevelli Heyeti Olağan Toplantısı Ankara ilinde bulunan Emşav Genel Başkanlığı binasında Mütevelli Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantı; gündemin okunması, Aziz Şehitler için saygı duruşu ve müteakibinde İstiklal Marşımızın okunması ile başlandı.

Emşav Mütevelli Heyeti tarafından yapılan seçim sonucunda halen bu görevi yürütmekte olan Yönetim Kurulunun aynı kadro ile görevlerine devam etmesine, oy birliği ile karar verildi.

Gerçekleşen Toplantı sonrasında açıklamada bulunan Emşav Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz;

“Bugün Olağan Mütevelli Heyeti Toplantımızı birbirinden değerli Mütevelli Heyeti Üyelerimiz ve Kıymetli Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile gerçekleştirdik. Toplantımızda devam eden çalışmalarımız ile yapılması planlanan projelerimiz hakkında mütevelli heyetimizi bilgilendirdik.

Gerçekleşen seçim sonucu oy birliği ile Yönetim Kurulumuz aynı kadro ile görevine devam etmesine karar verildi. Bizleri bu kutsal göreve layık gören birbirinden değerli Mütevelli Heyeti Üyelerimize, Yönetim Kurulumuz adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Emşav temsiliyetinin ve sorumluluklarının bilinciyle, vakıf kültürüyle Emniyet Teşkilatımız, Şehit ve Gazi Ailelerimiz için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarına durmadan yorulmadan özveriyle devam edecek. Hepimize Hayırlı Olsun!” Dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r