DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20450970,85%
Ankara
11°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Emşav Mütevelli Heyeti Toplandı. Gereken Yapılacak!

Emşav Mütevelli Heyeti Toplandı. Gereken Yapılacak!

ABONE OL
19 Şubat 2023 21:14
Emşav Mütevelli Heyeti Toplandı. Gereken Yapılacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı EMŞAV Mütevelli Heyeti Toplantısı Genel Merkez binasında yapıldı. Vakıf Mütevelli Heyeti 2022 Çalışma Raporlarının onaylanması, 2023 yılı hedeflerini ve Ülkemizde meydana gelen deprem afeti ile ilgili yapılması planlanan çalışmaları görüştü. 

2022 Çalışma Raporları Oybirliği ile onandı.

Gerçekleşen toplantıda tüm üyeler oy birliği ile 2023 planlaması ve meydana gelen deprem afeti sonucu her türlü yardımın vakıf imkanları dahilinde yapılmasının devamına karar verildiği öğrenildi. 

Toplantı hitamı açıklamada bulunan Emşav Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz;

Durum Vahim!

06.02.2023 tarihinde Ülkemizde 7,6 ve 7,7 şiddetinde meydana gelen deprem afeti sonucu Depremden ciddi bir boyutta; Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye, Adana illerimizin yanı sıra belli bir oranda Elâzığ ilimizde etkilendi. 11 ilimizde ve çevresinde binlerce can ve mal kaybı meydana geldi, binlerce insanımız yaralandı. Milletimizin başı sağolsun. Rabbim yaralılarımıza acil şifalar versin.

Durumun Vahametinin farkındayız ancak Devletimiz ve Milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde bununda üstesinde gelecek ve bu acı yaralar sarılacaktır.

Deprem sonrasında derhal gerekeni yapan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Aktaş’a,  AFAD’a, Jandarmamıza, Askerimize, tüm kurtarama ekiplerine, duyarlı STK’lara, gönüllülere, bir nebze olsun emeği geçen herkese ve Milletimize saygıyla teşekkürlerimi sunuyorum.

Emşav Seferber Oldu!

Deprem sonrasında Emşav olarak tüm birimlerimiz seferber olmuştur. Devletimizin ve Milletimizin yanında olmak için elinden geleni yapmıştır, yapmaya devam edecektir. Emniyet Genel Müdürlüğümüz başta olmak üzere Devletimizin ilgili kurumları ile devamlı görüşmeler sağlanarak onların talepleri ve yönlendirmeleri kapsamında hareket ediyoruz.

Maddi-Manevi Gerekeni Yapıyoruz, Yapmaya Devam Edeceğiz!

Bu vahim afet sonrasında, depremzede Emniyet Mensubu Şehit ve Gazi Ailelerimizden bizlere ulaşanlara Yüz Elli Bin Türk Lirası civarında nakdi yardım hesaplarına aktarılmıştır.

Ayrıca Deprem bölgesi illere bugüne kadar yaklaşık On Milyon Türk Lirası civarında yardım malzemesi sevk edilmiştir.  Emniyet Mensubu Şehit ve Gazi Ailelerimiz ile Emniyet Mensuplarımız ve Aileleri başta olmak üzere deprem yardımların gönderilmesine vakıf imkanları dahilinde devam edilecektir.

Gerçekleşen Mütevelli Heyeti Toplantımızda tüm bu detaylar görüşülmüştür. Emşav olarak vakıf kültürü ile çalışmalarımız devam edecektir.” Dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.